1. Academia familiar

El tracte personal amb l’alumnat i mares/pares és clau per a la nostra academia.

Un tracte personal i proper ens permet assegurar-nos de que us estem oferint el millor ensenyament possible i que esteu satisfets amb els nostres serveis, tanmateix, ens ajuda a millorar també gràcies al vostre feedback.

2. Adaptable

Ens adaptem a les vostres necessitats per oferir-vos el millor per a vosaltres o els vostres fills/es.

Creiem que la nostra capacitat d’adaptació ens permet oferir-vos sempre la millor opció en funció de les vostres necessitats, donant-vos un ensenyament personalitzat.

3. Dinamisme

“Quan més aprenem és quan no ens donem compte de que ho fem”

Mitjançant classes dinàmiques volem aconseguir que els alumnes puguin divertir-se aprenent i passin també una bona estona, que venir a l’academia no sigui un càstig per ells sinó una bona experiència.

4. Tecnologies

Ensenyança del segle XXI.

Si anem 50 anys endarrere, coses com les comunicacions o la medicina eren completament diferents i és impossible que seguim ensenyant de la mateixa manera. És per això que hem introduit nous elements en forma de tecnologia per millorar la forma d’ensenyar.

5. Expressió Oral

Volem que la parla de l’anglès sigui un pilar de la nostra formació.

Tot i que totes les facetes lingüístiques tenen una gran importància, a la Magic ens focalitzarem a la part oral per ajudar a sortir a l’alumnat de la seva zona de confort per obtenir el progrés desitjat.

6. Professorat

A més de l’exigència màxima acadèmica, el tret principal del professorat serà la confiança.

Vosaltres dipositeu la vostra confiança en la Magic com a entitat i és vital transferir aquesta confiança a les persones adequades. Per això volem que el tracte amb el nostre professorat sigui personal i proper.

Contacta amb nosaltres per a més informació