1. Parvulari

Creiem que és vital que l’alumnat estigui en contacte amb l’anglès des de lo abans possible. Quan més petits/es són, més fàcilment adquireixen els nous conceptes i més potencial d’aprenentatge tenen.

Utilitzem el mètode Glenn Doman, que es basa en l’aprenentatge de nous conceptes a través de bits i flashcards per a combinar la parla amb la familiarització amb la forma escrita de les paraules.

2. Primària

En aquesta edat és quan l’alumnat ha de començar a expressar-se de forma autònoma i ens centrarem en la part oral perquè sigui així.

Volem fomentar l’adquisició de nous conceptes de forma dinàmica, amb activitats interactives, jocs i altres, sense descuidar, òbviament, la gramàtica i el vocabulari. Plantegem també, la realització d’exàmens oficials per portar a la pràctica lo après.

3. Secundària

A secundària comencem a enfocar l’alumnat cap a les seves necessitats específiques, assentant les bases del seu nivell lingüístic preparant-los pel futur.

Els enfoquem a la realització d’exàmens oficials per obtenir les titulacions que puguin necessitar en el futur, ja sigui per a l’universitat o simplement a nivell curricular.

4. Adults

Les necessitats de l’alumnat adult poden ser molt variades, des d’un nivell inicial fins als més elevats així com necessitats més específiques com viatges o feina.

Per això creiem que la clau és la adaptabilitat, siguin quines siguin les vostres necessitats us enfocarem cap a la realització dels vostres objectius de la millor manera possible. Amb el programa 1 to 1 de La Magic, tindreu tot el que necessiteu.

Contacta amb nosaltres per a més informació